Milena Ćeranić pjevala o Mladiću, tviteraši poručuju: Bukvalno su ti u Crnoj Gori zatvorena vrata

Milena Ćeranić nije mogla ni da pretpostavi da će izazvati pravu buru nakon što je na jednom slavlju otpjevala stihove “Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj”.

Naime, ona je otpjevala pomenute stihove nakon što je je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu. A gdje je osuđen na doživotnu robiju.

Pjevačica je na nagovor društva koje se nalazilo na proslavi otpjevala izmijenjen stih grupe Zana.

A njen nastup su mnogi gosti, među kojima je bio i Vujadin Savić, snimali i objavljivali na Instagramu. Snimak je ubrzo postao viralan.

U rekordnom roku Milena je postala glavna tema tviteraša.

Koji joj poručuju da više nema šta da traži u Bosni i Crnoj Gori. Također pozivaju da se zabrani izvođenje njenih pjesama.

“To je opajdara iz rijalitija, što je u Bosni pjevala, pjevala je, vazda bila i ostala najobičnija kanta za sp***u propalim sportistima.

Da smo država, kao što nismo, ovakvima bi u Crnu Goru doživotno bio zabranjen ula.

Bukvalno su ti u Crnoj Gori zatvorena vrata, ološu najveći”, samo je jedan od tvitova.

Ćeranićeva se povodom ovoga oglasila, te istakla kako je njen gest pogrešno protumačen.

“Povodom navoda pojedinih medija da “pružam podršku i veličam ratnog zločinca”, željela bih da se oglasim i da to oštro demantujem. Oglašavam se isključivo zbog ljudi koji imaju katastrofalna iskustva i teške tragedije vezane za ovu temu i prije svega njima želim da se izvinim ukoliko sam ih nenamjerno uvrijedila.

Svjesno to sebi nikad ne bih dozvolila, jer gajim izuzetnu empatiju i znam da su to rane koje ne zarastaju.

U mojoj porodici nema mjesta za nacionalizam i šovinizam, niti sam ja vaspitana u tom duhu.

Apsolutni sam protivnik bilo kakvog oblika nasilja.

Gnušam se na to da narodi koji pričaju sličnim jezikom, dijele vrlo sličan mentalitet i kulturne vrijednosti zbog istorijskih dešavanja.

Koje je kreirala manjina, vode međusobne prepirke, rasprave i gaje animozitet”. Ovo izjavila je pjevačica, navodeći da nije znala značenje izmijenjenog teksta koje je otpjevala.

“Do momenta kada su krenuli medijski natpisi nisam znala s čim je modifikovan tekst pjesme koji sam iznenada dobila da otpjevam na privatnoj proslavi povezan.

Mene, kao što sam već apostrofirala, politika ni najmanje ne zanima i svu svoju energiju usmjeravam ka lijepim i pozitivnim stvarima.

A da sam bila upućena, sigurno to ne bih učinila.

U mom srcu nema mjesta za mržnju prema bilo kom narodu, a posebno ne prema narodu koji jako volim i prema zemlji odakle je veliki broj mojih prijatelja, niti ima mjesta za podršku ljudima koji su učinili bilo kakvo zlo”, zaključila je Ćeranićeva.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)