Ljepljivi plesni podij i loša muzika: Ovaj noćni klub proglašen je najgorim u Evropi

Proglašen najgorim

Brojnim ljudima, a naročito omladini, stalo je do noćnih izlazaka gdje se mogu opustiti od svakodnevnice i s društvom zabaviti uz dobru muziku i piće. Ipak, ponekad je dobro znati koja mjesta treba izbjegavati.

Noćni klub Klute u engleskom gradu Durhamu, proglašen je najgorim mjestom za noćni izlazak u Evropi.

Klub su "proslavili" ljepljivi plesni podij, loša muzika i skučen prostor, no i unatoč tome na njegovim profilima na društvenim mrežama često možemo vidjeti fotografije na kojima izgleda kao da "vrvi" od ljudi.

To možda i nije tako čudno, budući da svojim posjetiteljima često nudi akcije po kojima mogu naručiti piće po jeftinijim cijenama tokom cijele noći, što su mnogi studenti prepoznali kao idealno mjesto za njihov džep.

Prisjećajući se svojih studentskih dana, nekadašnja posjetiteljica kluba, Alabama Jackson, opisala je kako su izgledali njeni izlasci tamo.

"Kada sam prvi put otišla tamo, rekla sam da više nikada neću otići. Čim sam ušla, shvatila sam da to doista jest najgori noćni klub u Evropi - ako ne i na svijetu. Apsolutno je opravdao svoju sadašnju titulu", rekla je ona.

Ipak, priznala je da se par puta nakon toga vraćala jer kao studentica nije imala previše izbora.

Činjenica da je najgori, donijela je klubu Klute i popularnost te se on pojavljuje i na poznatoj internet stranici Urban Dictionary. Tamo su ga opisali kao "najmanju i najznojniju rupu za izlazak" koju je neko imao "nezadovoljstvo" posjetiti.

Zanimljivo, Klute je prvenstveno prema magazinu FHM proglašen kao drugi najgori klub u Evropi, dok je prvo mjesto zauzimao klub u Beogradu, prenosi Mirror.

Situacija se promijenila nakon što je klub u susjednoj zemlji izgorio.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori