Roditelji dvije su godine držali kći zatočenu ispod drvenog stubišta

Stravično

Roditelji iz pakla dvije su godine držali kći zatočenu ispod drvenog stubišta
NYPD

Policajci u New Yorku morali su upotrijebiti alat kako bi uklonili nekoliko letava i tad su ugledali par sićušnih stopala. Otkrili su Paislee Shultis (6), djevojčicu koja je nestala prije dvije godine, piše Jutarnji list.

Šestogodišnjakinja je pronađena u tajnom sobičku ispod stubišta u kući svog djeda u Saugertiesu kraj New Yorka. Kako javlja Sky News, njujorški detektiv otkrio je njena stopala u hladnom i mokrom skrivenom prostoru pod stubištem.

Djevojčica je, kako se čini, dvije godine živjela s majkom, ocem i djedom u toj kući u saveznoj državi New York.

Problem je u tome što su njezini roditelji prije dvije godine izgubili starateljstvo i lagali policiji da ne znaju gdje je djevojčica, što znači da su počinili kazneno djelo.

Kimberly Cooper (33) i Kirk Shultis (32) izgubili su 2019. starateljstvo nad četverogodišnjom Paislee. Djevojčica je nestala čim su njezini biološki roditelji doznali da su izgubili starateljstvo i da će im kći biti oduzeta. Vjeruje se da su je roditelji oteli i skrivali je u kući djeda s očeve strane.

Policajci su dobili više dojava da bi djevojčica mogla tamo biti. Stigli su pred kuću u Saugertiesu u ponedjeljak navečer, s nalogom za pretres. Sat vremena su pretraživali kuću, kad je detektiv Erik Thiele uočio nepravilnost na drvenom stubištu koje iz stražnjeg dijela kuće vodi u podrum. Nešto nije bilo u redu.

Kad je posvijetlio lampom, kroz pukotinu je uočio mali komad deke. Policajci su morali upotrijebiti alat kako bi uklonili nekoliko drvenih stepenica i tad su ugledali dječja stopala. Nakon što su uklonili još nekoliko stepenica, otkrili su djevojčicu i njezinu 33-godišnju biološku majku Kimberly Cooper. Djevojčica je izgledala kao da je dobroga zdravlja. Žena, njezin muž Kirk Shultis mlađi i djed Kirk Shultis stariji uhićeni su i optuženi zbog ugrožavanja dobrobiti djeteta.

Kimberly Cooper zadržana je u pritvoru, a osim nje, Kirk Shultis (32) i njegov otac Kirk Shultis (57) optuženi su za ugrožavanje dobrobiti djeteta i narušavanje starateljstva. Dobili su zabranu približavanja djevojčici.

Američki mediji ne prenose zbog čega je tarateljstvo bilo oduzeto majci i ocu.

Policija je priopćila da je istraga u oku i da se čekaju nova uhićenja. Šestogodišnju Paislee pregledali su liječnici i utvrdili da je dobrog zdravlja. Predana je svom zakonskom staratelju, priopćila je policija, ne objavljujući o kome je riječ.

Policija je i prije obilazila spornu kuću. Shultis mlađi je prije negirao da zna gdje je djevojčica, tvrdeći da je nije vidio od 2019., kad je prijavio da je Kimberly Cooper pobjegla u Pennsylvaniju s kćeri. Shultis stariji također je tvrdio da ne zna gdje je Paislee i da je nije vidio otkad je prijavljen nestanak.

Pročitajte više: Britni Spirs otkriva sve užase starateljstva: Opra, dolazim na intervju

Pratite nas na facebook akter.ba - Roditelji dvije su godine držali kći zatočenu ispod drvenog stubišta

Roditelji dvije su godine držali kći zatočenu ispod drvenog stubišta

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)