Vanessa zaprijetila Tomiću da će objaviti njihov privatni snimak

Došlo do žestoke svađe u Splitu

Kontroverzni teniser Bernard Tomić ponovo se našao u centru pažnje zbog sukoba sa svojom djevojkom Vanessom Sierrom Joli. Sada mu je Vanessa zaprijetila objavom privatnog snimka.

Oni su u vezi već neko vrijeme i znali su svojim golišavim fotografijama šokirati javnost. Kontroverze u ovoj ljubavnoj vezi nastavile su se i ovih dana, ali na poprilično "žestok" način.

Naime, Tomićeva djevojka objavila je na Instagramu dva videa na kojima se vidi kako joj australski teniser uništava laptop i mobitel. Ona je ubrzo nakon toga obrisala ova videa, ali već je bilo kasno jer su mnogi to vidjeli.

Vanessa je prijavila Tomića policiji u Splitu prije nekoliko dana. To se desilo nakon što joj je razbio dva laptopa i dva mobitela. Inspektori pokušavaju saznati zbog čega je došlo do sukoba.

Nakon toga ova influenserka se oglasila i zaprijetila Tomiću da će javno objaviti njihov kućni video seksa, ali to ovog tenisera nije previše zabrinulo. Tomić se oglasio ubrzo nakon toga i poručio je da se uopšte ne brine da li će Vanessa objaviti ovaj video.

Vanessa misli da će mi naštetiti objavom našeg videouratka na svom OnlyFans profilu. Pričekajte da ponovo prebrojim svoje milione - poručio je Tomić.

Tomić i Vanessa već neko vrijeme borave u Splitu gdje ovaj teniser trenira. Međutim, prije nekoliko dana došlo je do žestoke svađe zbog čega su nastradali laptopi i mobiteli. Ona je na Instagramu objavila detalje te svađe, te je poručila da joj je Tomić razbio opremu vrijednu 16.000 dolara, a zatim mu je zaprijetila objavljivanjem seks snimka.

Izvor: sportsport.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)